Psycholoog Aalsmeer
Straat 1
1432 HK Aalsmeer
info@psycholoogaalsmeer.nl
psycholoog Aalsmeer
"Gelukkig en geÔnspireerd leven begint bij aandacht en tijd geven aan wat binnenin je leeft."

Beroepscode Psycholoog Aalsmeer

Vanuit mijn psychologenpraktijk te Aalsmeer ben ik werkzaam als NIP Psycholoog. Het NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen) hanteert strenge richtlijnen voor het toelaten van psychologen tot haar beroepsvereniging. Psychologen die lid willen worden dienen uitgebreide kwalificaties en een significant aantal vlieguren te hebben, voordat zij zich kunnen aansluiten bij het NIP. Het is dan ook hierdoor dat zorgverzekeraars de NIP psychologen erkennen als volledig gekwalificeerd en een vergoeding aanbieden voor de consulten van NIP psychologen (vanuit het aanvullende gedeelte).

U mag er dus van uit gaan dat de behandelingen van een NIP psycholoog van zeer hoge kwaliteit zijn. Het wel of niet aangesloten zijn bij het NIP heeft dan ook een direct effect op het aantal consulten dat u nodig heeft en op hoe goed u van uw klacht wordt afgeholpen. Bovendien ben ik ook lid van de NFG (Nederlandse Federatie Gezonheidszorg) en de NVTA (Nederlandse Vereniging voor Transactionele Analyse).

Voor meer informatie over de behandeling van uw klacht bij NIP psychologe Voornaam Achternaam of bij overige vragen, kunt u terecht op de contactpagina van deze website: Stel uw vraag aan Psycholoog Aalsmeer.

Heeft u nog vragen?

Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met mij op: psycholoog Aalsmeer contact
Psycholoog Aalsmeer is lid van: