Psycholoog Aalsmeer
Straat 1
1432 HK Aalsmeer
info@psycholoogaalsmeer.nl
psycholoog Aalsmeer
"Gelukkig en geÔnspireerd leven begint bij aandacht en tijd geven aan wat binnenin je leeft."

Mindfulness bij Psycholoog Aalsmeer

Mindfulness brengt u dichter bij u zelf, leert u moeilijke dingen beter te accepteren, laat u meer genieten van het Nu-moment, leert u problemen uit het verleden achter u te laten en zorgen voor de toekomst los te laten, brengt u in staat om beter met uzelf te communiceren en om uw eigen gevoelens beter te begrijpen, leert u om uw leven harmonieuzer in te richten en om harmonieuze relaties met anderen te maken.

Dit klinkt allemaal heel erg goed en dat is nou ook precies de reden dat Mindfulness wereldwijd zo populair is geworden. Overgewaaid uit het verre Oosten heeft het uiteindelijk haar weg gevonden tot bijna iedere psychologenpraktijk in het Westen. Mindfulness is dan ook bijna niet meer weg te denken als "behandelmethode" of handvat in de psychologie.

Mindfulness in Aalsmeer bij Maaike d'Angremond

Psycholoog Aalsmeer maakt met name voor stress-, depressie- en angstklachten gebruik van Mindfulness als effectieve behandelmethode. Doordat Mindfulness therapie zowel de spirituele, psychologische alswel de lichamelijke aspecten van ons wezen combineert, geeft het een echte totaaloplossing voor de bovengenoemde klachtgebieden.

Het is goed om te vermelden dat Mindfulness absoluut niet alleen voor vrouwen is. Ondanks dat er gemiddeld meer vrouwen kiezen voor Mindfulness, zijn de vruchten van deze therapievorm net zo goed voor mannen beschikbaar.

Voor al uw vragen over deze mooie training, therapie en behandelmethode bij Psycholoog Aalsmeer kunt u mij zowel telefonisch, als per e-mail, als via het contactgedeelte van deze website benaderen.

Heeft u nog vragen?

Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met mij op: psycholoog Aalsmeer contact
Psycholoog Aalsmeer is lid van: nederlands federatie gezondheidszorgNIP nederlands instituut psychologen