Psycholoog Aalsmeer
Straat 1
1432 HK Aalsmeer
info@psycholoogaalsmeer.nl
psycholoog Aalsmeer
"Gelukkig en geïnspireerd leven begint bij aandacht en tijd geven aan wat binnenin je leeft."

Relatietherapie in Aalsmeer

Komen u en uw partner zelf niet meer uit de problemen die tussen jullie in staan? Hebben jullie zelf al diverse dingen geprobeerd, maar lijkt niets te werken? Dan kan ik als gecertificeerd relatietherapeut hier uitkomst bieden. Door onafhankelijk naar jullie situatie te kijken, kan ik jullie een geheel objectief beeld geven van waar het mis gaat, hoe dit het beste kan worden aangepakt en hoe jullie een goed verder verloop van jullie relatie (bijna geheel) kunnen verzekeren.

Relatieproblemen

Er zijn veel verschillende soorten relatieproblemen die zeer regelmatig voorkomen. De belangrijkste voorbeelden hiervan zijn: het terechtkomen in een sleur, overspel gepleegd door uzelf of door uw partner, een beperkt libido bij uzelf of bij uw partner, negatieve gedachten bij één van beide of bij beide partners, jaloezie of argwaan bij één van beide of bij beide partners, psychische problemen bij uzelf of bij uw partner die de relatie kunnen bemoeilijken.

Dit is een greep uit de meest voorkomende problemen die een goed verder verloop van iedere relatie geheel kan verstoren. Het is hierbij goed om te weten dat ruzie er inderdaad bij hoort en dat het heel normaal en gezond is om af en toe bepaalde irritaties of onenigheden te uiten. Maar dit moet niet de overhand krijgen in jullie relatie.

Voor meer informatie over relatietherapie bij Psycholoog Aalsmeer verzoek ik u om vrijblijvend contact met mij op te nemen. Dat kunt u zowel via de e-mail (info@psycholoogaalsmeer.nl), als telefonisch (06-411 73 023), als via het contactformulier van deze website doen.

- Maaike d'Angremond, relatietherapeute en psychologe te Aalsmeer

Heeft u nog vragen?

Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met mij op: psycholoog Aalsmeer contact
Psycholoog Aalsmeer is lid van: